Tervetuloa!

Tervetuloa Finnish Ukrainian Business Associationin kotisivuille. Taalta loydat talousuutisia Ukrainasta, luettelon tulevista messuista, muista mielenkiintoisista tapahtumista seka tietoa kauppayhdistyksen palveluista.

YLE Areena: 32 minuuttia Ukraina tietoa

YLE Areena: 32 minuuttia Ukraina tietoa

Vaikka Ukraina on muuttunut paljon 6 vuodessa, yllättävän moni asia - erityisesti talouteen liittyvä - pitää edelleen hyvin paikkansa.

“Ukraina tunnetaan varsinkin maataloudestaan ja raskaasta teollisuudestaan, mutta maassa on myös vahvaa IT-osaamista. 45 miljoonan asukkaan Ukraina onkin parhaillaan kovassa muutoksessa. Millaisia mahdollisuuksia sen markkinat tarjoavat ulkomaalaisille yrityksille? Vastaajana on Jukka Laikari, joka toimii Finnish Business Association Ukraine -kauppayhdistyksessä. Mikko Jylhä haastattelee.”.

https://areena.yle.fi/1-1851024

Screen Shot 2019-04-25 at 15.36.58.png
The Telegraph: Matkalla Ukrainassa

The Telegraph: Matkalla Ukrainassa

Kiova ohitti Helsingin startup-kaupunkina

Kiova ohitti Helsingin startup-kaupunkina