Tervetuloa!

Tervetuloa Finnish Ukrainian Business Associationin kotisivuille. Taalta loydat talousuutisia Ukrainasta, luettelon tulevista messuista, muista mielenkiintoisista tapahtumista seka tietoa kauppayhdistyksen palveluista.

Kiova ohitti Helsingin startup-kaupunkina

Kiova ohitti Helsingin startup-kaupunkina

Maailman startup-ekosysteemejä arvioiva Startupblink.com on julkaissut vuosittaisen raporttinsa, jonka laittaaa noin 1000 kaupunkia 120 maasta paremmuusjärjestykseen.

Listan kärjestä löytyy monia tuttuja startup-kaupunkeja. Ykkösenä on San Francisco, toisena New York ja kolmantena Lontoo. Top 10 joukkoon mahtuvat myös Boston, Tel Aviv ja Berliini. Pariisi on sijalla 12, Tokio sijalla 14 ja Amsterdam sijalla 16.

Myös Tukholma, Barcelona, Shanghai ja Singapore on tunnettuja startupeistaan, joten niiden sijoittuminen korkealle ei yllätä.

Sen sijaan Kiovan nousu heti Madridin taakse, sijalle 34 on yllättävämpi tieto ja kertoo siitä, että Euroopan suurimmassa IT-palveluiden tuottajamaassa Ukrainassa syntyy myös varteenotettava määrä startuppeja.

Tämä on tosin helppo havaita Kiovassa vieraillessa. Vaikka kaupungissa on huikea määrä coworking-tiloja, tuntuvat ne kaikki olevan viimeistä pöytää myöten täynnä.

Kiova onkin nostettu listalla korkeammalle kuin perinteisesti startupeistaan tunnetut Helsinki (36.), München ( 41.), Zurich (53.), Jerusalem (58.) ja Tallinna (83.)

Lue lisää täältä ja tilaa itsellesi ilmainen PDF-raportti:

https://www.startupblink.com

cover-image-blog-post-300x300.jpg
YLE Areena: 32 minuuttia Ukraina tietoa

YLE Areena: 32 minuuttia Ukraina tietoa

Messuja ja tapahtumia Ukrainassa touko-lokakuussa 2019

Messuja ja tapahtumia Ukrainassa touko-lokakuussa 2019