Tervetuloa!

Tervetuloa Finnish Ukrainian Business Associationin kotisivuille. Taalta loydat talousuutisia Ukrainasta, luettelon tulevista messuista, muista mielenkiintoisista tapahtumista seka tietoa kauppayhdistyksen palveluista.

BBC: Ukrainan uusi nousu

BBC: Ukrainan uusi nousu

BBC:n artikkeli kertoo, kuinka IT-ala on kasvanut Ukrainan kolmanneksi suurimmaksi vientiteollisuuden sektoriksi ja Ukrainasta on tullut Euroopan suurin IT-palveluiden tuottaja. Ukrainalaisittain korkea palkkataso houkuttelee IT-alalle jatkuvasti lahjakkaita osaajia ja erityisverotus puolestaan pitää huolen siitä, että muiden maiden korkeampi palkkataso ei houkuttele muuttmaan pois maasta.

http://www.bbc.com/capital/gallery/20180910-a-city-turning-to-face-the-west

Messuja ja tapahtumia Ukrainassa touko-lokakuussa 2019

Messuja ja tapahtumia Ukrainassa touko-lokakuussa 2019

Ukrainan vaalien suurin häviäjä

Ukrainan vaalien suurin häviäjä