Tervetuloa!

Tervetuloa Finnish Ukrainian Business Associationin kotisivuille. Taalta loydat talousuutisia Ukrainasta, luettelon tulevista messuista, muista mielenkiintoisista tapahtumista seka tietoa kauppayhdistyksen palveluista.

Saksalaiset ulkoistavat ohjelmistokehityksensä Ukrainaan

Saksalaiset ulkoistavat ohjelmistokehityksensä Ukrainaan

Tuoreen helmikuussa 2019 julkaistun selvityksen mukaan saksalaiset, itavaltalaiset ja sveitsilaiset yritykset ulkoistavat ohjelmistokehityksensä suurimmaksi osaksi Eurooppaan. 

Selvitykseen osallitui 127 yhtiota Saksasta, Sveitsista Itavallasta. Niiltä koottujen tietojen  perusteella lähes 76 % ulkoisti IT palvelunsa Eurooppaan ja 20 % Aasiaan. Vajaat 4 % ulkoistuksista tehtiin Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan.

Euroopan ulkoistukohteista selvasti suosituin oli Ukraina, jota kaytti 17 % yrityksistä. Toinen, suuri yksittäinen kohdemaa oli Intia 12 %:lla. Kolmanneksi suosituimmaksi maaksi nousi hiukan yllattaen Romania (10 %). 

Suomalaisten yritysten suosimat Puola (9 %), Tsekki (3 %) ja LIettua (2 %) jäivät yllättävän paljon saksalaisten suosikkimaita pienemmiksi.

Screen Shot 2019-03-27 at 10.31.59.png
Ukrainan vaalien suurin häviäjä

Ukrainan vaalien suurin häviäjä

Decathlon laajentaa Ukrainaan

Decathlon laajentaa Ukrainaan