Palvelut

artem-pochepetsky-593739-unsplash.jpg
 
 

Markkinaselvitykset. Markkinaselvityksen tuloksena asiakas saa hyvän käsityksen oman toimialansa markkinan koosta Ukrainassa, keskeisistä toimijoista, kilpailutilanteesta, tärkeimmistä tapahtumista, tyypillisistä jakelutieratkaisuista ja hintatasosta. Ei perinteinen  konsulttiselvitys vaan napakka 5-sivuinen ajantasainen yhteenveto kaikkein olennaisimmasta.

Kumppanihaku. Etsimme yrityksellsei Ukrainasta sopivan yhteistyokumppanin - raaka-aine- tai komponettitoimittajasta valmistavaan alihankkijaan tai jälleenmyyjään.

IT-alan kumppanuudet. Tarvitseeko yrityksesi osaavan IT-ulkoistus kumppanin ohjelmistokehitykseen? Ukraina on Euroopan suurin (ja maailman neljänneksi suurin) IT-palveluiden tuottaja ja täällä on 10 kertaa enemmän IT-alan osaajia kuin Suomessa. Palkkatasosta ja palkan sivukuluista johtuen IT-projektien teettäminen Ukrainassa on noin 50-65% edullisempaa kuin Suomessa. Autamme sinua löytämään sopivimman kumppanin perinteiseen outsourcing-tarpeeseen tai oman dedikoidun tiimin toimittamiseen.

Business delegation. Voidaan toteuttaa 1-4 hengen delegaationa, joka kiertää keskeisilla messuilla kilpailjoiden messuosastot, haastattelee ja kokoaa tietoa markkinasta. Saman matkan yhteyteen järjestään usein myös muita tapaamisia. Tyypillinen messujen yhteyteen touteuttava yrityskohtainen delegaatio sisältää lisäksi esim. 4-8 keskeistä tapaamista. 

Messuosallistumiset. Varaamme tilan, rakennamme osaston, kokoamme tarvittaessa jopa yhteisosaston, rekrytoimme osastolle kielitaitoiset ihmiset, perehdytämme ne yrityksen tuotteisiin.

Päättäjärekisterit. Rakennamme keskeisten vaikuttajien ja potentiaalisten ostajien rekisterin, jossa voi olla toiveiden mukaan 20-200 kontaktia, joita asiakas voi lähestyä omalla markkinoinnillaan neuvottelujen käynnistämiseksi. Myyntiassistenttimme auttaa tarvittaessa myyntikirjeiden laatimisessa ja tapaamisten sopimisessa.

Sales assistant. Henkilö, joka mm. osallistuu tapahtumiin, messuihin, yrityskäynteihin, opastaa, tulkkaa, laatii kirjeitä englanninkielisen ohjeistuksen pohjalta ja sopii tapaamisia.

Tapaamisten sopiminen. Etsimme yhdessä sovittujen kriteerien mukaan 5-50 potentiaalista asiakasta ja sovimme heidän kanssaan tapaamiset siten, että ne voidaan toteuttaa 2-3 tapaamisen päivävauhtia. Hoidamme tulkkauksen ja järjestämme kuljetukset.

Taustaselvitykset. Tutkimme potentiaalisten asiakkaiden taustat ja omistajat ja muut sidonnaisuudet mahdollisuuksien mukaan.

Legal support. Juridiset palvelut sopimuksen mukaan.

Kysy lisäksi muista palveluistamme.

Suureen osaan palveluistamme on saatavissa vienninedistämistukea.